Tiamo Seasongifts

Roald Amundsenstraat 56
7825 AV Emmen
   
Chris Engbersen : 06 27017360
Tineke Edelstein : 06 25042288
Monique Eilering : 06 46273227
E-mail : info@tiamo-seasongifts.nl

 

De 3 leukste trends voor de kerstpakketten van 2017

Elk jaar is weer een nieuw (kerst)feestje. In februari hebben we de eerste beurzen voor Kerst 2017 alweer mogen bezoeken en niet lang daarna zijn we ook weer bij onze leveranciers langs geweest voor de mooiste, nieuwste en leukste kerstpakket-items van dit jaar. We hebben veel inspiratie op kunnen doen en hebben ook dit jaar bepaalde trends de basis laten vorm voor de invulling van onze kerstpakketten.

Wat zien wij dit jaar terugkomen in de kerstpakketten?

Nordic

Scandinavisch design is niet meer weg te denken uit onze wooninterieurs, maar ook in de kerstpakketten van dit jaar blijft deze trend de kop opsteken. Wat niet gek is, want wij houden wel van een hip design en producten van een goede kwaliteit! Ondanks de strakke uitstraling staat gezelligheid ook hoog in het vaandel. Geniet van lekkere Malva smores (dip met chocolade en marshmellows) bij het kampvuur of maak een ‘Carmamel Koppkaka’ (karamelcake in a cup) voor tijdens het kijken van een leuke kerstfilm. Dit allemaal terwijl een zachte plaid je heerlijk warm houdt!

Botanisch

Groen, groener, groenst! We omarmen de natuur en dit zien we terug in de botanische trend. Planten, bloemen, zolang het maar groen is. Voor in de kerstpakketten van dit jaar hebben we mooie waterkaraffen, fakkels voor in de tuin en glazen vaasjes ingekocht. Maar ook zijn de groene kerstballen en een groene piek voor in de kerstboom niet te missen. De kerstpakketten zijn compleet te maken met de botanische lijn aan etenswaren, waarin onder andere chocolade praliné bonbons, perziksnoepjes en koffie-kop koekjes te vinden zijn.

Lokaal/Nederlands

In de internationale wereld van vandaag is het soms best weleens fijn om even terug te gaan naar je roots. Een avond de Top 2000 popquiz spelen met vrienden en familie, onder het genot van Drentse droge worst, een Gouda kaasje en kaasballetjes! Of samen met de kinderen lekkere pannenkoeken bakken. Ook dit jaar bieden wij weer leuke Hollandse en Drentse items aan voor in de pakketten, welke aangeleverd kunnen worden in een mooie Delftsblauw met witte opbergmand!

 

Heb je vragen of wil je meer weten over (de kerstpakketten van) TiaMo Seasongifts? Neem vrijblijvend contact met ons op.