Tiamo Seasongifts

Roald Amundsenstraat 56
7825 AV Emmen
   
Chris Engbersen : 06 27017360
Tineke Edelstein : 06 25042288
Monique Eilering : 06 46273227
E-mail : info@tiamo-seasongifts.nl

 

Veiligheidszorg Drenthe

Goede service, goed contact en pakketten op maat. Dat is de reden waarom Veiligheidszorg Drenthe de afgelopen vier jaar met kerst een beroep deed op TiaMo Seasongifts. Nicole Helle-Habing van Veiligheidszorg Drenthe is erg tevreden over de samenwerking met Tineke en Monique. “De op maat gemaakte kerstpakketten worden met zorg klaar gemaakt voor verschillende gelegenheden.” Juist die extra service en het maatwerk zijn de pijlers van Tineke en Monique waar ze ieder jaar weer erg hun best voor doen. Het mooie assortiment in de showroom, waar je onder het genot van een kop koffie of thee een mooi pakket kunt samenstellen, is de kers op de taart. “Tineke en Monique hebben bovendien een fijne, relaxte manier van zaken doen en weten zich op een prettige manier in de kijker te spelen.”

Jaarlijks levert TiaMo Seasongifts zo’n 70 à 80 kerstpakketten voor de medewerkers van Veiligheidszorg Drenthe. Elk jaar ontvangt Nicole complimenten over het kerstpakket van het personeel. Dat maakt Nicole erg enthousiast over de samenwerking: “Ga zo door! Hopelijk kunnen we in de toekomst veel voor elkaar blijven betekenen!”

Word ook tevreden klant van TiaMo Seasongifts en neem direct contact op voor een afspraak.

Veiligheidszorg Drenthe is actief op het grensvlak tussen politiediensten en gemeentelijke dienstverlening. Door de inzet van toezichthouders en handhavers  levert Veiligheidszorg Drenthe een wezenlijke en gewaardeerde bijdrage aan de openbare orde, veiligheid en veiligheidsbeleving in het publieke domein.

Ga voor meer informatie over Veiligheidszorg Drenthe naar de website van Veiligheidszorg Drenthe.