Tiamo Seasongifts

Roald Amundsenstraat 56
7825 AV Emmen
   
Chris Engbersen : 06 27017360
Tineke Edelstein : 06 25042288
Monique Eilering : 06 46273227
E-mail : info@tiamo-seasongifts.nl

 

Sommer Schilderwerken

“Vanaf 2007 kopen wij onze kerstpakketten bij TiaMo Seasongifts” vertelt Anneke Blekkink van Sommer Schilderwerken. “De kerstpakketten worden volledig naar onze wens samengesteld, goed verzorgd en tijdig afgeleverd.” Sommer Schilderwerken heeft net als TiaMo Seasongifts maatwerk hoog in het vaandel staan. Vakwerk leveren, afgestemd op de wensen van de klant, dat is waar het om draait bij Sommer. “Tineke en Monique werken zeer servicegericht. Ze werken persoonlijk en alles is mogelijk.”

Sommer Schilderwerken bestelt jaarlijks zo’n 50 kerstpakketten bij Tineke en Monique. De kerstpakketten zijn voor de (oud-)medewerkers. “Ze zijn altijd blij met het pakket, een pakket van TiaMo geeft nooit reden tot klachten.” Op de vraag of ze nog iets wilt toevoegen antwoordt Anneke: “Ga zo door!”

Word ook tevreden klant van TiaMo Seasongifts en neem direct contact op voor een afspraak.

Sommer Schilderwerken b.v. is al meer dan 60 jaar een begrip in Emmen en omgeving. En daar zijn ze reuze trots op. Het schilderen zit ze in het bloed en ze zijn dagelijks in de weer om vakwerk af te leveren. Sommer wil graag een allround pakket aanbieden en met behulp van moderne technieken staan zij voor vakkundige afwerking van zowel groot- en kleinschalige projecten.

Ga voor meer informatie over Sommer Schilderwerken naar de website van Sommer Schilderwerken in Emmen.