Tiamo Seasongifts

Roald Amundsenstraat 56
7825 AV Emmen
   
Chris Engbersen : 06 27017360
Tineke Edelstein : 06 25042288
Monique Eilering : 06 46273227
E-mail : info@tiamo-seasongifts.nl

 

KroeseWevers

Ook KroeseWevers is klant bij TiaMo Seasongifts. Marcel Kocks, directeur KroeseWevers Emmen, en Simone Karsseboom lichten toe waarom.

De specifieke wensen, die passen bij KroeseWevers en haar medewerkers, worden zorgvuldig omgezet in een op maat gemaakt pakket. Ze bestellen dit jaar voor het eerst de kerstpakketten bij TiaMo en de persoonlijke benadering van Tineke en Monique heeft ze nu al volledig overtuigd. “Er wordt goed geluisterd naar onze wensen, dit vertaalt zich naar een kerstpakket dat past bij de medewerkers van KroeseWevers.” vertelt Simone.

We kunnen in het geval van KroeseWevers spreken van een kers(t)verse klant. Marcel licht toe: “We bestellen de kerstpakketten voor medewerkers, gepensioneerde medewerkers en oud directieleden dit jaar voor het eerst bij TiaMo. We zijn er van overtuigd dat het goed in de smaak zal vallen, daarom hebben we direct besloten om de kerstpakketten van meer vestigingen door TiaMo te laten verzorgen.” Tineke en Monique zijn momenteel druk bezig met de pakketten voor de vestigingen van KroeseWevers in Almelo, Deventer, Raalte, Doetinchem, Emmen, Enschede én Oldenzaal.

Tot slot voegt Simone toe: “We zijn enthousiast over de prettige manier van samenwerken, de communicatie en het meedenken!” Met andere woorden; Tineke en Monique, ga zo door!

Word ook tevreden klant van TiaMo Seasongifts en neem direct contact op voor een afspraak.