Tiamo Seasongifts

Roald Amundsenstraat 56
7825 AV Emmen
   
Chris Engbersen : 06 27017360
Tineke Edelstein : 06 25042288
Monique Eilering : 06 46273227
E-mail : info@tiamo-seasongifts.nl

 

Koudenburg Groen

Koudenburg te Odoorn is goed in groen, maar voor kerstpakketten hebben ze de hulp ingeroepen van Tineke en Monique van TiaMo Seasongifts. Gina Beukema van Koudenburg vertelt waarom.

 “We kwamen door andere zakelijke werkzaamheden met elkaar in contact. We werden bij TiaMo direct op een prettige manier geholpen, en nog steeds! De dienstverlening bevalt ons zo goed dat we dit jaar voor de derde keer onze kerstpakketten bij TiaMo bestellen.”, aldus Gina.

De medewerkers van Koudenburg zijn ook erg tevreden. “Ieder jaar bestellen we ongeveer 20 a 25 kerstpakketten, bestemd voor onze medewerkers. We krijgen altijd veel positieve reacties terug en daar doen je het uiteindelijk toch voor.”

Wat opvallend is aan de kerstpakketten van Koudenburg is dat er vaak wordt gekozen voor een gepersonaliseerd item. Zo zat er vorig jaar een selfiestick in het kerstpakket met daarop het logo van Koudenburg Groen. Wat het dit jaar zal zijn? Dat houden we nog even geheim... ;-)

Word ook tevreden klant van TiaMo Seasongifts en neem direct contact op voor een afspraak.

In 1985 is Koudenburg Goed in Groen begonnen onder de naam Tuincentrum Koudenburg. Het bedrijf bestond in eerste instantie uit een tuincentrum met een kwekerij. Al gauw werd gestart met de aanleg en onderhoud van tuinen bij zowel particulieren als bedrijven. Langzaam maar gestaag is Koudenburg Goed in Groen gegroeid naar het bedrijf zoals het er nu voor staat. Wat in de loop van de jaren niet veranderd is, is de kwaliteit waar Koudenburg voor staat.

Ga voor meer informatie over Koudenburg naar de website van Koudenburg in Odoorn.