Tiamo Seasongifts

Roald Amundsenstraat 56
7825 AV Emmen
   
Chris Engbersen : 06 27017360
Tineke Edelstein : 06 25042288
Monique Eilering : 06 46273227
E-mail : info@tiamo-seasongifts.nl

 

Fuhler Wegenbouw

“Wij zijn klant vanaf het moment dat jullie begonnen met kerstpakketten!“ zegt Carla Eilering Fuhler van Fuhler BV enthousiast. Carla is familie van Monique en natuurlijk heeft dat er voor gezorgd dat ze de eerste bestelling deden. Maar dat Fuhler wegenbouw na meer dan 10 jaar nog steeds klant is bij TiaMo ligt toch echt aan de prettige manier van werken van Tineke en Monique. “We vinden het fijn dat we de kerstpakketten zelf kunnen samenstellen. We overleggen de mogelijkheden bij TiaMo en dan weten ze altijd een goede oplossing vinden voor onze wensen.”

Ieder jaar gaan er zo’n 40 kerstpakketten naar de medewerkers van Fuhler wegenbouw. “Meestal kiezen we drie thema’s waaruit de mensen kunnen kiezen en dit bevalt heel goed. Ze vinden het fijn dat ze zelf het thema van hun kerstpakket kunnen kiezen.” legt Carla uit.

Carla geeft tot slot aan dat Fuhler erg tevreden is over de klantvriendelijke samenwerking en ze hopen hier nog lang mee door te kunnen gaan!

Word ook tevreden klant van TiaMo Seasongifts en neem direct contact op voor een afspraak.

Fuhler Wegenbouw is een familiebedrijf, voortgekomen uit de transport- en aannemingsactiviteiten van G.H. Fuhler die al in 1938 inschreef op bestratingswerken. Zijn zoons hebben de activiteiten voortgezet en in 1988 zijn de aannemerij en de zandwinningsactiviteiten afgesplitst tot een zelfstandig bedrijf. De activiteiten werden verder uitgebouwd met onder andere deelnemingen in een asfaltverwerkingsset en een zandwinbedrijf in Duitsland. Inmiddels wordt het familiebedrijf voortgezet door de derde generatie.

Ga voor meer informatie over Fuhler naar de website van Fuhler Wegenbouw in Emmen.