Tiamo Seasongifts

Roald Amundsenstraat 56
7825 AV Emmen
   
Chris Engbersen : 06 27017360
Tineke Edelstein : 06 25042288
Monique Eilering : 06 46273227
E-mail : info@tiamo-seasongifts.nl

 

Alphega Apotheek de Vriendschap

Bij Alphega Apotheek de Vriendschap weten ze hoe belangrijk persoonlijke aandacht is. Ze vinden het dan ook erg prettig dat ze bij TiaMo Seasongifts hierin een gelijke vinden. Jan Seubring van de Alphega Apotheek geeft aan dat juist het persoonlijk inventariseren van de behoefte hem zo goed bevalt. “TiaMo Seasongifts werkt kleinschalig en persoonlijk. Tineke en Monique denken goed met ons mee. Bovendien zijn ze erg gastvrij.”

De medewerkers van de apotheek zijn de afgelopen jaren erg blij geweest met het kerstpakket. Dit wordt mede daarom het derde jaar dat de apotheek de circa 50 kerstpakketten door TiaMo Seasongifts laat samenstellen en leveren. Jan Seubring hoopt dat Tineke en Monique vooral op dezelfde voet blijven doorgaan. “Juist de persoonlijke touch maakt jullie onderscheidend van de vele aanbieders!”

Word ook tevreden klant van TiaMo Seasongifts en neem direct contact op voor een afspraak.

Je goed voelen, dat gaat om meer dan alleen je fysieke gezondheid. Bij Alphega apotheek de Vriendschap nemen ze de tijd voor je, voor goed advies en de aandacht die je verdient. Ook maken ze het je graag zo gemakkelijk mogelijk bij Alphega apotheek de Vriendschap; ze helpen je met de beste zorg en garanderen constante kwaliteit.

"Alphega apotheek: Jouw gezondheid is onze zorg"

Lees meer over de apotheek via de website van Alphega Apotheek de Vriendschap.