Tiamo Seasongifts

Roald Amundsenstraat 56
7825 AV Emmen
   
Chris Engbersen : 06 27017360
Tineke Edelstein : 06 25042288
Monique Eilering : 06 46273227
E-mail : info@tiamo-seasongifts.nl

 

Maatwerk

Bij TiaMo Seasongifts onderscheiden wij ons door onze flexibiliteit; bij ons geen standaard pakketten maar persoonlijk maatwerk. Ons assortiment is heel veelzijdig, zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een kerstpakket met leuke accessoires en een drankje samen te stellen, maar ook traditionele of lokale etenswaren. Wij werken tevens met ieder budget, dus of u nu een kleinigheidje zoekt van 5 euro of iets groters van 100 euro, bij ons bent u aan het juiste adres. Daarbij kunnen wij uw bedrijfskleuren of een speciaal thema aanhouden indien gewenst. Alles is mogelijk!

Hoe gaat het samenstellen van een kerstpakket in zijn werk?

Graag nodigen wij u uit om een kijkje te komen nemen in onze showroom in Emmen (adres: Roald Amundsenstraat 56). Dit is mogelijk tot begin december. Wanneer u in onze showroom arriveert zullen we eerst uw wensen doornemen onder het genot van een kopje koffie of thee. Vervolgens kunt u rustig in onze showroom rondkijken en met onze hulp een kerstpakket samenstellen binnen het gewenste budget. Bent u op zoek naar iets specifieks dat wij niet onze showroom aanbieden? Aarzel dan niet om dit onder onze aandacht te brengen, wij zijn flexibel en kijken graag met u mee op welke andere manieren wij iets kunnen betekenen.

Bevindt u zich niet in de buurt van Emmen of heeft u maar beperkte tijd? Het is tevens mogelijk om een offerte met foto's per mail uit te brengen. Stuur hiervoor uw aanvraag naar info@tiamo-seasongifts.nl of bel Chris van der Plas - Engbersen op 06-27017360. Vermeld in uw aanvraag de volgende informatie:

  • Budget per pakket (ex. btw)
  • Voor hoeveel werknemers
  • Verdeling man/vrouw
  • Doelgroep (leeftijd/branche)
  • Mag er alcohol in het pakket: ja/nee
  • Speciale wensen of voorkeuren