Tiamo Seasongifts

Roald Amundsenstraat 56
7825 AV Emmen
   
Tineke Edelstein : 06 25042288
Monique Eilering : 06 46273227
e-mail : info@tiamo-seasongifts.nl

 

Over Tiamo

Tiamo is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van kerstpakketten. Vanaf 2005 zijn wij actief en leveren wij originele kerstpakketten aan onze klanten. Daarbij staat de wens van de klant centraal. Wij maken onze pakketten namelijk precies zoals u dat wilt. Volgens uw wensen en passend binnen uw budget. Of het nu gaat om 1 pakket of om een serie van 1000 stuks: de wens van de klant staat bij ons centraal. Geen standaard pakketten dus, maar maatwerk. Wilt u meer weten over de vele mogelijkheden? Kom dan eens langs in onze showroom aan de Roald Amundsenstraat 56 in Emmen, dan kunnen wij u laten zien wat we u zoal kunnen bieden. Maakt u van te voren wel even een afspraak?

Origineel, naar eigen wensen! Ongeacht aantal of budget

Het aantal pakketten dat een klant wil bestellen is voor TiaMo niet bepalend. Het maakt ons niet uit of iemand 500 pakketten bestelt of 2. Bij ons heeft elke klant de volledige aandacht. Voor de prijs hoeven ze ons niet over te slaan. Wij kunnen voor 10 euro al een heel aardig pakket samenstellen. De pakketten verschillen ook allemaal van elkaar. Geen pakket is bij ons hetzelfde. Het kan nooit dat mensen thuiskomen met hetzelfde pakket, behalve als ze bij hetzelfde bedrijf werken. Er zijn ook grote verschillen in inhoud. Vorig jaar hebben we bijvoorbeeld aan een uitzendbureau geleverd. Die pakketten waren over het algemeen bestemd voor jongelui. Daar hebben we dus veel etenswaren in gestopt en dan vooral dingen die ook daadwerkelijk opgegeten worden. Je hoort nog wel eens dat mensen zaken uit een pakket weken later weggooien, omdat ze toch niet gegeten worden. Dat is iets waar wij scherp op letten.

Veelzijdig assortiment

Ons assortiment is heel veelzijdig. We kunnen een pakket maken met levensmiddelen en drank, maar ook met kunst. Soms wil iemand de bedrijfskleuren in het pakket laten terugkomen of er een speciaal thema aan hangen. Dan gaan we speciaal naar zoiets op zoek. Voor een bedrijf dat kerstgeschenken naar het buitenland verstuurde, hebben we een pakket gemaakt dat helemaal op Nederland geënt was, compleet met tulpenbollen, rookworst, Wilhelmina pepermunt en drop. Het was een geweldig succes. Hoeveel kerstpakketten we dit jaar weg gaan zetten? Geen idee. Het begint alweer te lopen.